tag:blogger.com,1999:blog-4486695662528561431.post8982373531996481936..comments2024-03-14T12:19:32.056+01:00Comments on Mad About Food: Pieczone sajgonki z groszkiemMadhttp://www.blogger.com/profile/09152904171245618142noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4486695662528561431.post-8916489206500420052012-12-11T09:03:01.136+01:002012-12-11T09:03:01.136+01:00Można powiedzieć, że są pełne zalet :) Ja też w pi...Można powiedzieć, że są pełne zalet :) Ja też w pierwszej kolejności zwróciłam uwagę na sposób przyrządzania, bo głębokiego tłuszczu raczej unikam :)Madhttps://www.blogger.com/profile/09152904171245618142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4486695662528561431.post-81146510325771652062012-12-11T09:01:36.111+01:002012-12-11T09:01:36.111+01:00Następnym razem pamiętaj, bo warto ;)Następnym razem pamiętaj, bo warto ;)Madhttps://www.blogger.com/profile/09152904171245618142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4486695662528561431.post-28434642768145181702012-12-08T15:55:18.903+01:002012-12-08T15:55:18.903+01:00Sajgonki chodzą za mną od jakiegoś czasu, ale ciąg...Sajgonki chodzą za mną od jakiegoś czasu, ale ciągle zapominam kupić papier ryżowy ;)Tomek gotujehttps://www.blogger.com/profile/16105096016087811526noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4486695662528561431.post-43527494788371672052012-12-08T10:01:53.788+01:002012-12-08T10:01:53.788+01:00Wyglądają prześlicznie, fajnie przebijają kolory w...Wyglądają prześlicznie, fajnie przebijają kolory warzyw przez osłonkę. No i fakt, że są pieczone podbił moje serce. Usagihttp://wkuchni.usagi.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4486695662528561431.post-81011613901572926022012-12-06T14:06:57.612+01:002012-12-06T14:06:57.612+01:00Ja z kolei nie jadłam jeszcze surowych :) Ale mam ...Ja z kolei nie jadłam jeszcze surowych :) Ale mam to w planach. A pieczone polecam - są może mniej chrupiące od smażonych, ale też mniej tłuste :) Pozdrawiam!Madhttps://www.blogger.com/profile/09152904171245618142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4486695662528561431.post-60788991124961021462012-12-06T14:04:53.150+01:002012-12-06T14:04:53.150+01:00Pieczone sajgonki :) To mi się podoba :) Do tej po...Pieczone sajgonki :) To mi się podoba :) Do tej pory raczej miałam okazję trafić na takie surowe lub smażone, pieczonych nie widziałam. To może być fajna odmiana :D Wypróbuję. shinjuhttps://www.blogger.com/profile/07798575680772581917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4486695662528561431.post-68617437853128058142012-12-06T12:19:49.878+01:002012-12-06T12:19:49.878+01:00Dzięki :) Smakują równie dobrze :) A olej rzepakow...Dzięki :) Smakują równie dobrze :) A olej rzepakowy też ostatnio króluje u mnie w kuchni - najzdrowszy i najbardziej uniwersalny, a do tego swojski :) Pozdrawiam!Madhttps://www.blogger.com/profile/09152904171245618142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4486695662528561431.post-12182048916669975892012-12-06T12:05:51.845+01:002012-12-06T12:05:51.845+01:00Pięknie się prezentują :) Mało kto wie, ale olej r...Pięknie się prezentują :) Mało kto wie, ale olej rzepakowy jest najczęściej używany w kuchni azjatyckiej, a nie jak się powszechnie myśli sezamowy. Azjaci wiedzą co dobre - olej ma dużo omega-3 i dobrze wpływa na serce, pewnie dlatego tak mało zawałów tam mają.króliknoreply@blogger.com